Bli vår partner

Samarbeta med oss för att förändra ohälsotalen bland unga tjejer!

Healthy Women har under flera år, tillsammans med olika partners, gjort stor skillnad för tjejers fysiska och psykiska hälsa. Våra partners har stöttat oss med kollektioner som säljs till förmån för Healthy Women, ekonomiskt stöd, sponsring av produkter, lokaler och expertkompetens.

Med över 1000 medlemmar, 29.400 följare på Tiktok och 2.500 följare på Instagram skapar Healthy Women ett nätverk av tjejer och ett community där hälsa och personlig utveckling ligger i fokus.

Vi letar efter partners som kan relatera till våra mål och vad vi har åstadkommit. Vill du vara med och skapa förändring? Hör av dig till oss för vidare kontakt om ett partnerskap!

 

Med fokus på social hållbarhet arbetar vi för
FN:s globala mål – Agenda 2030

Mål 3 – God hälsa och välbefinnande
Mål 5 – Jämställdhet
Mål 11 – Hållbara städer och samhällen

Sponsorer

Partners

Aktuellt

Kick-off för Skärholmen

För några veckor sedan kickade vi äntligen igång Skärholmen tillsammans med över 40 grymma medlemmar i Värmeverkets lokal. Vi hade en fullspäckad dag med aktiviteter som dans, kickboxning, tillitsövningar och en tävling med ett hemligt pris. SÅ KUL! Stort tack till alla som kom och firade expanderingen med oss!

Samarbeta med oss!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/healthywomen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373