Om Healthy Women

Healthy Women är ett nätverk och en sektion i föreningen Kista Sports Club som jobbar för en förbättrad fysisk och psykisk hälsa. 

Som medlem blir du delaktig i en gemenskap via regelbundna sammankomster. Vi håller i träning på gym med personlig tränare på plats, dansklasser med inslag från Brasilien och kurser. Varje månad anordnas tjejkvällar med olika föreläsningar/gästaktiviteter där alla oavsett val av träningsform får möjlighet att träffa varandra, byta erfarenheter och bilda sociala relationer. 

Medlemskapet är kostnadsfritt & endast för tjejer!

Vanliga frågor & svar

Som medlem blir du en del av vårt nätverk och medlem i vår förening Kista sports Club. Du får delta på alla våra regelbundna träningspass. Vi bedriver gymverksamhet med personlig tränare i grupp och dansklasser. Varje månad anordnas även tjejkvällar med olika teman på efterfråga av er där du oavsett val att träningsform får möjlighet att träffa andra i nätverket, och utveckla din kunskap. 

Nätverket är öppet för alla tjejer 13 + oavsett förutsättningar. Vår främsta målgrupp är tjejer 13-30 år gamla, men i mån av plats får även du som är äldre än 30 år delta på våra aktiviteter.

Det kostar inget att gå med i nätverket. Healthy Women är finansierat av Allmänna arvsfonden.

Sponsorer