Om Healthy Women

Healthy Women är ett kvinnonätverk med fysiska aktiviteter för en förbättrad fysisk och psykisk hälsa. 

Som medlem blir du delaktig i en gemenskap och en supportgrupp via regelbundna sammankomster. Regelbundna klasser på gym med personlig tränare på plats, yoga/mindfulness och dansklasser med inslag från Brasilien. Varje månad anordnas tjejkvällar med föreläsningar/gästaktiviteter där alla oavsett val av träningsform får möjlighet att träffa varandra, byta erfarenheter och bilda sociala relationer. Medlemskapet är kostnadsfritt!

Vanliga frågor & svar

Som medlem blir du en del av vårt nätverk och en stark gemenskap. Du får delta på alla våra regelbundna träningspass. Vi bedriver gymverksamhet med personlig tränare i grupp, yoga/mindfulness och dansklasser. Varje månad anordnas även tjejkvällar med föreläsningar och gästaktiviteter där du oavsett val att träningsform får möjlighet att träffa andra i nätverket, och utveckla din kunskap. 

Nätverket är öppet för alla tjejer 13 + oavsett förutsättningar. Vår främsta målgrupp är tjejer 13-30 år gamla, men i mån av plats får även du som är äldre än 30 år delta på våra aktiviteter.

Det kostar inget att gå med i nätverket. Healthy Women är finansierat av Allmänna arvsfonden.

Sponsorer