FAQ

Vanliga frågor & svar

Vanliga frågor & svar

Här hittar du svaren på de allra vanligaste frågorna. Skulle det vara något annat du funderar på eller har tankar om kan du alltid mejla oss på kontakt@healthywomen.nu – inga frågor är dumma frågor!

Varmt välkommen! Du kan välja att bli antingen Healthy Women-supporter, medlem eller aktiv medlem.

Healthy Women-supporter:
Som Healthy Women-supporter betalar du ingenting, men du signar upp dig för att få regelbundna uppdateringar och information om vad som händer i nätverket. Du får dessutom delta kostnadsfritt på våra tjejkvällar och event.

Medlem:
Med ett medlemskap hos oss får du rösträtt på våra årsmöten, möjlighet att förändra och påverka i föreningen och såklart regelbundna nyhetsbrev och uppdateringar. En gång per år kommer du att betala en medlemsavgift på 100 kronor, och det är en engångsavgift som gäller för en person.

Aktiv medlem:
Om du dessutom är mellan 13-30 år i Järva eller mellan 13-25 år i Skärholmen eller Karlskrona får du som medlem anmäla dig till alla våra träningsgrupper och aktiviteter. Du blir också automatiskt medlem om du deltar i någon av våra aktiviteter och betalar medlemsavgiften genom aktiviteten först.

Alla, oavsett kön och ålder, kan bli en Healthy Women-supporter.
Alla tjejer och kvinnor kan bli medlemmar i vårt nätverk, och alla tjejer och kvinnor mellan 13-30 år får delta i våra aktiviteter och träningsgrupper.

Att bli Healthy Women-supporter är kostnadsfritt.
Medlemskapet kostar 100 kronor per år, och i avgiften är det dessutom inkluderat en olycksfallsförsäkring ifall något skulle hända under en av våra aktiviteter.

Vad roligt! Som medlem mellan 13-30 år får du anmäla dig till så många aktiviteter du vill. Våga testa!

Inga ledsna miner! Vi siktar på att expandera till fler städer i framtiden – men tills dess kan du alltid följa oss på sociala medier för tips, inspiration och pepp.
Instagram @healthywomen.nu
TikTok @healthywomen


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/healthywomen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420